Här försöker vi lära oss hur man laddar upp en film

Om oss

Reumatikerföreningen Kungsbacka finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har mer än 400 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Detta kan du ta del av som medlem:

• Information
  • Rehabiliterande aktiviteter som bassängträning, ChiBall, Medicinsk Yoga och boule
  • Föreläsningar, temamöten, diagnosträffar
  • Mötesplatser, studiecirklar och kurser
  • Vi bedriver opinionsbildning
  • Vi arbetar för att bevaka reumatikers intressen och rättigheter i samhället. Vi samarbetar med andra handikapporganisationer i kommunen och regionen. T ex medicinsk fotvård.

Det finns många fördelar med att vara medlem i Reumatikerförbundet och Reumatikerföreningen Kungsbacka

• Tidningen Reumatikervärlden 6 gånger/per år
  • Du får tillgång till föreningens breda aktivitetsutbud
  • Du får ett stort nätverk av människor med liknande sjukdom
  • Du stöder forskning och intressepolitiskt arbete för reumatiker
  • Du får den senaste informationen
  • Du får möjlighet att söka bidrag från Reumatikerförbundets fonder
  • Du får ta del av medlemspriser och förmånliga försäkringar

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!