jubileumsaret-contentslider

Jubileumsår 2015 - Reumatikerförbundet firar 70 år Tillsammans

Nyheter

Hjärtligt välkomna på vårt överraskningsfirande av den internationella reumatikerdagen!

Hjärtligt välkomna på vårt överraskningsfirande av den internationella reumatikerdagen!   Kungsbacka 11 Oktober Kl 19:00 Tölögården Det bjuds p ...

Läs mer

Dags att anmäla sig till höstens varmbassängträning i Kungsbacka Närsjukhus

Bassängträning gör det möjligt för dig att träna på ett avlastat sätt eftersom vattnets bärkraft verkar avlastande på kroppen. Det är lättare att förflytta sig i vatten än på land, rörelser kräver mindre muskelarbete och lederna avlastas.  Vattenmotståndet kan i sin tur ha liknande funktion som ett träningsredskap. Bassängträningen kan också vara ett mjukare sätt att påbörja en träning som sedan kan göras tyngre.

Läs mer

ChiBall

Till hjälp har du en boll som påverkar dig genom aroma- och färgterapi samt lugn och härlig musik. ChiBall kan utföras stående, sittandes och liggandes och kan tränas av ALLA: nybörjare, tränade, gammal som ung, killar som tjejer. ChiBall är svårt att beskriva, det behöver upplevas!

Läs mer

Aktivitetsplan 2018

Läs mer

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss?

 

Läs mer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.