Föreläsning om smärta och trötthet

Susanne Arvidsson, sjuksköterska, doktor med vet, Spenshult, tillsammans med informatör Beryl Svanberg kommer att ge oss många tips och idéer.

Det gör ont, du är trött – vad gör du? När man lever med långvarig smärta är det naturligt att man blir mindre aktiv

Det gäller att hitta vägar till att bli så smärtfri som möjligt.

Man kan använda sig av olika metoder: Mental träning, distrahering, visualisering, stimulering, fysisk träning och fysisk aktivitet. Det kommer att finnas tid för frågor

Datum: 5 Mars

Tid: 18.00-20.30

Plats: Skansen, Storgatan, Kungsbacka     Fri entré